Ενημέρωση Μελών Μάρτιος 2018

Ζήνωνος 4 – 10431 Αθήνα * τηλ& fax: 2105247643 * E-mail:  alkionis.sin.p.e@gmail.com

Αγαπητοί Συνεταίροι,
Η νέα χρονιά που έχει ήδη ξεκινήσει, βρίσκει τη Διοίκηση του Συνεταιρισμού μας μπροστά σε προκλήσεις,  οι οποίες αποτελούν συνέπεια μιας διαρκώς ανοδικής πορείας με στόχο την αξιοποίηση της έκτασής μας.
Μιας πορείας,  τα τελευταία στιγμιότυπα της οποίας αποτέλεσαν η προ πυλών έγκριση του Γ.Π.Σ. Λουτρακίου, αλλά και η επικείμενη κτηματογράφηση για την Κορινθία, όπου διοικητικά υπάγεται και η έκτασή μας. Ήδη,  μετά από δημοσίευση άρθρου της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», (Πίνακας1) επικοινωνήσαμε με το Δασαρχείο Κορίνθου, όπου πληροφορηθήκαμε ότι έχει γίνει ανάθεση εργασιών για τους Δασικούς Χάρτες της περιοχής και ότι στα μέσα του καλοκαιριού αναμένεται η ανάρτηση τους.

Πίνακας 1 : Περιοχές που υπογράφηκαν οι συμβάσεις και ξεκινά η κτηματογράφηση


Με αισιόδοξες προσδοκίες και θετικές σκέψεις για το νέο έτος, η Διοίκηση του Συνεταιρισμού μας ενημερώθηκε σε πρόσφατη συνάντηση της με τον Δήμο Λουτρακίου, ότι το Γ.Π.Σ. Λουτρακίου προχωρά απρόσκοπτο προς το τελικό στάδιο και εντός του έτους αναμένεται η έγκριση του από το Υπουργείο.
Μέσα στη νέα χρονιά που πλέον διανύουμε, η Διοίκηση, με την ενεργό συμμετοχή της στο Συλλογικό Φορέα των Ο.Σ. και σε συνεχή συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, δρομολογεί δράσεις και ενέργειες για να ολοκληρωθούν οι θεσμικά προβλεπόμενες ενέργειες της Πολιτείας, ούτως ώστε να αρχίσουν οι πολεοδομικές μελέτες του κτήματος μας, με την έκδοση των αναγκαίων υπουργικών αποφάσεων και Εγκυκλίων του Ν.4280/14.
Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας, όσοι επιθυμούν να προβούν σε διαδικασία μεταβίβασης των μερίδων τους σε άλλα μέλη ή όσοι δεν έχουν ξεκινήσει την διαδικασία τακτοποίησης του κληρονομικού δικαιώματος των μερίδων αποβιωσάντων μελών, παρακαλείστε να επικοινωνήστε με τον Συνεταιρισμό (τηλ.: 2105247643 ή μέσω email: alkionis.sin.p.e@gmail.com) για  να ενημερωθείτε για την διαδικασία.
Έχουμε μπει σε τροχιά νέων θετικών και σημαντικών προκλήσεων και ευκαιριών και βεβαίως, η δικιά σας συνδρομή προς αυτή την κατεύθυνση παραμένει η πιο καίρια. Γνωρίζουμε καλά τα οικονομικά θέματα  που έχουν προκύψει σε όλους μας, γι αυτό υπενθυμίζουμε στα μέλη που οφείλουν συνδρομές προηγούμενων ετών ότι σε περίπτωση αδυναμίας, η εξόφληση να γίνεται έστω και τμηματικά, όπως διευκολύνονται. Η ετήσια συνδρομή για το 2018 είναι 30,00 ευρώ και μπορείτε για την τακτοποιήσετε:
Α) στα γραφεία του Συνεταιρισμού με μετρητά,
Β) με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του Ο.Σ. που τηρείται στην ALPHA BANK με αριθμό: 415002001000032 και με IBAN : GR13 0140 4150 4150 0200 1000 032 στην επωνυμία ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ Η ΑΛΚΥΟΝΙΣ ΣΥΝ Π.Ε.
Γ) Σε οποιοδήποτε κατάστημα Τράπεζας ή Μέσω Ηλεκτρονικής Τραπεζικής (web banking) με την χρήση  IBAN : GR13 0140 4150 4150 0200 1000 032 στην επωνυμία ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ Η ΑΛΚΥΟΝΙΣ ΣΥΝ Π.Ε
Δ) είτε μέσω ταχυδρομικής επιταγής.
Τέλος παρακαλούνται τα μέλη να ενημερώσουν το Συνεταιρισμό για τυχόν αλλαγές διευθύνσεων, τηλέφωνα σταθερά και οπωσδήποτε καταχώρισης αριθμού κινητού τηλεφώνου.
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου


Για το άρθρο της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» πατήστε εδώ


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο