Ενημέρωση Γ.Σ.


Αγαπητοί συνεταίροι,
Μπορεί η ελληνική οικονομία να διανύει μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ωστόσο, οι εξελίξεις των ζητημάτων του Συνεταιρισμού μας προοιωνίζονται θετικές.
Ήδη, με το Γ.Π.Σ. Λουτρακίου να βρίσκεται στην τελική ευθεία για την έγκριση του και με την Διοίκηση, με την ενεργό συμμετοχή της στο Συλλογικό Φορέα των Ο.Σ. και σε συνεχή συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, να δρομολογεί δράσεις και ενέργειες για την έκδοση Υπουργικών Αποφάσεων και Εγκυκλίων του Ν.4280/14 ώστε να αρχίσουν οι πολεοδομικές μελέτες του κτήματος μας, τέθηκε ο θεμέλιος λίθος για την αξιοποίηση του κτήματος.
Παράλληλα, η απαλλαγή μας από τον ΕΝΦΙΑ είναι προ των πυλών, ενώ οι ενέργειες της Διοίκησης προς την κατεύθυνση της υπογραφής οριστικών τίτλων ιδιοκτησίας θέτονται επί τάπητος.
Έχουμε μπει σε τροχιά νέων θετικών και σημαντικών προκλήσεων και ευκαιριών και βεβαίως, η δικιά σας συνδρομή προς αυτή την κατεύθυνση παραμένει η πιο καίρια.
Ο Συνεταιρισμός ανήκει στα μέλη του και αυτός είναι άλλωστε ο σκοπός ύπαρξής του.
Έτσι, ως Διοίκηση, σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στην προσεχή Γ.Σ. της 28ης Ιουνίου 2017, στο Ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ», καθώς αποτελεί πάντα μια σημαντική ευκαιρία επικοινωνίας και διευρυμένης ενημέρωσης των μελών μας για τις δραστηριότητες του Συνεταιρισμού. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα σύσφιξης των  σχέσεων των μελών του, καθώς και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που μας αφορούν όλους.
Μετά τιμής
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

     Ο Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας

Γ. Τσιώνης                                     Δ. ΓιαλούρηςΔημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο